kwietnioweczki2014
Nowy użytkownik
hej dziewczyny, mi też udało się ogarnąć to forum. Powiem nawet,że czytałam Was regularnie ale nie logowałam się tam z uwagi na to podszywanie!
Administrator
Witam was kochane mamuski własnie musimy sie zdecydowac czy piszemy tu czy tam
na poczatku bedzie ciezko przeskoczyc z kafe tutaj ale mysle, ze ogarniemy i to
Nowy użytkownik
hejka, no właśnie trzeba sie zdecydowac..na razie bede zaglądać tu i tam. Zobaczymy czy sie rozkreci;-)
Ja się właśnie spakowałam do szpitala. Termin dokładnie za miesiąc Ciekawe czy torba się zakurzy
Mam dwie małe torby jedną taką typowo do porodu, czyli wszystkie rzeczy, które będę potrzebowała przez kilka pierwszych godzin, a w drugiej te rzeczy, które będę potrzebowała później
MP - rozumiem Cie doskonale ja mam tak - siedze bola plecy i pupai brzuch sie sciska mala sei rozpycha, chodze puchna nogi i rece bola plecy brzuch twardnieje, leze - w zaleznosci o d pozycji boku itd bola plecy boki nie moge oddychac itd...zmiana pozycji ból wkroczu i pachwinach - jak cudownie byc w ciazy prawdaz?
coz MJ wszystkie znamy sie tylko wirtualnie i teoretycznie kazda moze klamac (ja akurat nie widze w tym sensu), a tak z ciekawosci to co pisala na tamtym forum? w ogole to prywatne forum jakos umiera smiercia naturalna szybciej niz sie rozkrecilo